طريقة عمل حواوشي مصري اكله خفيفه


 لو حسّيتي إن الشاورما نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي عليها شوية ميه صغيرين

أكلات صيفية خفيفة وسريعة على سفرة دايمة 






حواوشي مصري
المقادير:
  • خبز شامي أو بلدي
  • 1/ 2 كيلو لحمة مفرومة
  • ملعقة صغيرة حبهان مطحون
  • كوب مكعبات طماطم
  • ملعقة صغيرة بهارات
  •  ملعقة صغيرة قرفة
  • حزمة كزبرة
  • ثمرة بصل
  • ملح وفلفل
  • ورق لاورا
الطريقة:
1- اخلطي كل المكونات مع بعض، وبعدين خدي من خليط اللحمة ده وحطي داخل كل رغيف.
2- غلفي العيش بورق الفويل ورصيه في الفرن وسيبيه لمدة 1/ 2 ساعة واختبريه قبل ما تطلعيه.
3- لو عايزاه مقرمش ممكن تفكي الفويل وتحطيه في الفرن شوية تاني، وقدّميه.. بالهنا والشفا.



ساهم في نشر الموضوع ولك جزيل الشكر !

0 التعليقات:

إرسال تعليق